Professionella mätlösningar

   
  Info@micro-epsilon.se 08-564 733 80  
   
  Produkter

 

 Retrotec Blower-Door - Fläktdörrar för tryckprovning av lokaler och fastigheter

 
 
 Så kallade "Blower-doors" är specialtillverkade, mobila dörrar med inbyggda fläktar, en eller flera. Dessa dörrar används för att trycksätta (eller undertrycksätta) lokaler för att därigenom få fram lokalens täthet (=läckage).
Paketet är komplett med fläktdörr och kontrollenhet som automatiskt beräknar lokalens täthet.
Det är dessutom en mycket god ide att termografera lokalen samtidigt som man undertrycksätter den (framförallt på vintern) tack vare att alla läckor syns då ännu tydligare i kameran.

Besök gärna Retrotecs egen hemsida:

>>> http://www.retrotec.com

>>>  "Blower-door" instruktionsvideo
 

  

Retrotec Q46 - "Mjuk" dörr av kraftig nylonväv och aluminiumramRetrotecs "Blower-Door" mod. Q46 är en "mjuk" dörr i kraftig nylonväv med en justerbar aluminiumram som enkelt anpassas till olika dörröppningar.
Dörren består av en kraftig fläkt som styrs av en digital hand-kontrollenhet. Differenstrycket mäts under körningen och kontrollern räknar autometiskt ut läckagevärden etc.

   
  Läs mer
 

Retrotec Q56 - "Hård" dörr av styva plastpanelerQ56 är en "hård" dörr till skillnad mot den "mjuka" Q46. Q56 som byggs ihop av hårda plastpaneler ¨lämpar sig bättre för stora lokaler där kraftigare fläktar med större flöden behövs. Tack vare modulsystemet kan flera fläktar monteras vid behov.

   
  Läs merVindslucka termograferad samtidigt som huset undertrycksatts med en "Blower-door".


Samma vindslucka termograferad med normalt tryck i huset.

 
 
   

   
 
   

 

webdesign kreativa lösningar ensc.se