NEC Avio – InfReC R500EX

InfReC R500EX
InfReC R500EX är en infraröd värmekamera, och är en förbättring jämfört med InfReC R500-serien av värmekameror, med termografisk inspelning på upp till 1.2 miljoner pixlar (1280 x 960). Förbättringar innefattar bland annat en dubblering av realtidsdataöverföringen till en dator (30 Hz) för snabbare inspelning.
En ny automatisk inspelningsfunktion gör det möjligt för mjukvaran installerad i en PC att automatiskt starta inspelning genom fördefinierade parametrar, vilket gör det möjligt att enkelt samla in data från utrustning och anläggningar.
En ny 21μm och 52μm närbildslins för temperaturmätning av minutobjekt som inte kan mätas med ett termoelement har lagts till i sortiment, och en 3x bredbildslins med ett 93”-synfält drar nytta av pixelupplösningen på 1.2 miljoner pixlar.
Tack vare nya funktioner för rörlig video och ett större utbud av objektiv är detta ett mycket kraftfullt verktyg inom R&D av elektroniska komponenter och andra områden inom forskning. Detta är en modell lämplig för R&D och högtemperaturmätningar och för att mäta sekventiell data.
Återförsäljare i Sverige: Micro-Epsilon Sensotest AB