IR-Temperatursensorer

Vi erbjuder ett brett utbud av IR-temperatur sensorer. Från enklaste modell för OEM till avancerade sensorer för specialmätningar på tex plast-folie, rökgaser, stålproduktion mm

Välj produktkategori

Lågtemperatur -50…1000°C – Compact series

I det här segmentet hittar du alla "standard" sensorer med temperaturområden från -50°C upp till ca 1000°C och med våglängdsspektrum på 8-14µm.

Läs mer

Medel- och högtemperatur 0…1600°C / 1,6…6µm – Compact series

Här hittar vi sensorer för lite högre temperature och kortare våglängder som passar framförallt för mätning på metaller och keramer från 0°C och uppåt.

Läs mer

Lågtemperatur -50…1000°C – High performance

IR-temperatursensorer för generella mättillämpningar där extra krav ställs på liten mätfläck, långt mätavstånd eller exakt sikte med inbyggt dual-lasersikte.

Läs mer

Vill du veta mer?

Behöver du mer information eller hjälp av våra experter.
Skriv in ditt telefonnummer eller mail så kontakta vi dig.


Medel/Hög temperatur 50…2500°C / 1,5…5µm – High performance

IR-sensorer med hög optisk upplösning och laser- alt optiskt- eller videokamerasikte. Våglängdsområde omkring 1,5...5 µm som lämpar sig för mätning på metaller och keramer vid låga till medelhöga temperaturer.

Läs mer

Högtemperatur upp till 3000°C / 0,7-2,2 µm – High performance

IR-temperatursensorer för de höga temperaturerna inom metallindustrin såsom stål/smältverk och gjuterier. Spektralområdena är i området 0,7 till 2,2 µm. Olika former av sikten finns, såsom tex laser, visuell strålgång eller videokamera.

Läs mer

Temperaturmätning på plastfilmer

Sensorer speciellt avsedda för mätning på tunna plastfolier och filmer.

Läs mer

Temperaturmätning i glasproduktion

IR-Sensorer och värmekameror som är speciellt avsedda för användning inom glasindustrin, tex produktion av glasflaskor, lampor, fönsterglas, bilrutor, mm.

Läs mer

Temperaturmätning rökgaser, genom flammor

Specialanpassade sensorer för mätning av rökgaser CO2 och flammor.

Läs mer