Kraftfulla colorSENSOR CFO200 nu med 30 kHz

Kraftfulla True Color CFO från Micro-Epsilon är konstruerad för färgmätningar med hög precision. Med firmwareuppdateringen 1.4.20 kan CFO200-modellerna nu användas med en mätfrekvens på upp till 30 kHz. Webbgränssnittet har en ny, modern design och förutom andra nya funktioner kan användaren nu även använda en trefärgspresentation av färgrymderna.

Micro-Epsilon presenterar firmwareuppgraderingen för färggivare colorSENSOR CFO100 och 200 med hög precision och ljusstyrka, stort färgminne och ökad mätfrekvens. Uppdateringsversionen 1.4.20 finns nu tillgänglig och möjliggör drift av CFO200-givare med en mätfrekvens på upp till 30 kHz.

CFO100 och CFO200 True Color detekterar de minsta färgskillnaderna och känner igen vilken färg som helst, oavsett om det gäller kvalitetskontroll, lackeringsteknik, automationssystem, medicinska förpackningar, ytmärkning och tryckteknik. Tack vare den utmärkta repeterbarheten av ΔE ≤ 0,3 kan de finaste färgnyanserna kännas igen på ett tillförlitligt sätt. Eftersom givarna på ett tillförlitligt sätt kan upptäcka de små färgskillnaderna mellan rostfritt stål och zink samt mässing och guld används de för särskiljning av material och beläggningar.

Nya funktioner:
> Nu upp till 30 kHz mätfrekvens (CFO200)
> Multiview-presentation av färgrymderna
> Utökad konfiguration av alla digitala ingångar, till exempel inlärning av färger, knapplås etc.
> Val mellan användarläge och expertläge
> Utvidgade och optimerade kommandon för REST API och RS232-protokollet.
> Inget sensorverktyg krävs för uppdatering. Det är tillräckligt med lokal lagring på datorn och uppdatering direkt via webbgränssnittet under “Inställningar”.