Specialpris fram till 5 juni

I år har Micro-Epsilon utvecklat banbrytande produkter; de kompakta lasergivarna optoNCDT 1220 och 2D-lasersskannrarna scanCONTROL 2500 för dimensionsmätning. Givarna sätter en ny standard och uppfyller de ökade kraven inom automationsteknik. Produkterna kännetecknas av kompakta konstruktioner i kombination med ett utmärkt pris i förhållande till prestanda. Vi erbjuder våra kunder specialpris fram till 5 juni.

Kompakta lasergivare för serieapplikationer och automation, 20% rabatt på listpris
Lasergivarna i serien optoNCDT 1220 är försedda med integrerad styrenhet och erbjuder hög mätnoggrannhet, användarvänlighet med enkel driftsättning. Med mätfrekvenser upp till 1 kHz och en repeterbarhet från 3,7 µm garanterar miniatyrgivarna från Micro-Epsilon tillförlitliga mätningar av avstånd och position på många ytor.

Laserskannrar lämpade för mängder av applikationer inom maskinteknik och automation, 15% rabatt på listpris
Laserskannrar från Micro-Epsilon är bland de mest kraftfulla skannrarna när det gäller noggrannhet och mätfrekvens. De nya skannrarna i serien scanCONTROL 2500  har, liksom alla skannrar från Micro-Epsilon, en extremt kompakt design med integrerad styrenhet, låg vikt och hög signalstabilitet och utmärker sig när det gäller flexibilitet, tillförlitlighet och enkel integration. Tack vare högpresterande processorer och mycket känsliga optiska komponenter möjliggör skannrarna exakta profilmätningar på nästan alla ytor.

Vid behov av konsultation kontakta oss:
Telefonväxel: 08-564 733 80
E-post: info@micro-epsilon.se
Hemsida: www.micro-epsilon.se

OBS! Specialpriserna gäller t.o.m. 5 juni 2020