Styrenhet med hög prestanda för induktiva lägesgivare och mätare

De nya induktiva styrenheterna för lägesgivare och mätare är universella och robusta. Kombinerat med LVDT- och LDR-givarna möjliggör serien MSC7x02 hög applikationsmångsidighet för avståndsmätning och geometrisk testning vid maskinbyggnad och automation. Styrenheternas optimala pris i förhållande till prestanda gör dem också lämpliga för låga, medelhöga och höga kvantiteter.

De induktiva styrenheterna MSC7602 och MSC7802 är utrustade med två integrerade kanaler och möjliggör en mängd olika applikationer. Kombinerat med ett brett utbud av LVDT- och LDR-givare och mätare används de också för positioneringsuppgifter inom maskinbyggnad och automation, för inspektion av form och geometri inom området kvalitetskontroll och materialinspektion i testsystem.

Styrenheterna är designade för industrimiljöer och är antingen försedda med ett plasthölje för installation i styrskåp eller robusta aluminiumhus för hårda miljöförhållanden samt ström- och spänningsutgångar och ett RS485-gränssnitt. Dessa induktiva mätsystem utmärker sig tack vare sin höga tillförlitlighet, signal- och temperaturstabilitet. Det är möjligt att anpassa systemen enligt kundens specifikationer för serieapplikationer.