Optris – världens minsta IR-kamera med VGA-upplösning

 
optris PI 640
IR-kameran optris PI 640 spelar in radiometrisk video med en optisk upplösning på 640×480 pixlar
IR-kameran optris PI 640 är idag världens minsta VGA-upplösningskamera. Efter att ha Introducerat optris PI Lightweight förra året, presenterar nu Optris GmbH för andra året i rad nästa revolutionerande produkt inom marknaden för värmekameror.
optris PI 640 har en överlägsen kvalité och är idealisk för integration i industriella processer och inom F&U. ”Utöver detta så erbjuder den ett övertygande prestanda/pris förhållande”, säger Optis GmbHs Dr. Ing. Ulrich Kienitz om företagets senaste innovation.
Ett kompakt temperaturinstrument
Med en storlek på 45x56x90 mm och en vikt på endast 320 g med lins, är denna IR-kamera en av de mest kompakta på marknaden. Till skillnad från andra kameror med liknande mått, erbjuder denna kamera inspelning av radiometrisk video i 32 Hz och en upplösning på 640×480 pixlar. Temperaturkänsligheten ligger på 75 mK.
I omgivningar mellan 0 och 50 °C kan den mäta temperaturer i intervallet -20 till 900 °C. För optimal integration levereras enheten med den licensfria mjukvaran optris PI Connect. Denna enkla att använda mjukvara tillåter användaren att övervaka och dokumentera sina mätningar och redigera IR-video/bilder.
[av_button label=’Läs mer’ link=’manually,http://www.optris.com/thermal-imager-optris-pi-640′ link_target=” size=’large’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon=’ue835′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’]