Micro-Epsilon – colorCONTROL ACS7000

colorCONTROL ACS
En av de mest avancerade inline-färgmätsystem i världen – colorCONTROL ACS7000 har utökats med en ny ACS2-cirkulärsensormodell. Utöver standardmätpunkter på 5mm och 9mm, finns nu även en ny sensor som har en mätpunkt på 3x2mm.
Den lilla, ovala mätpunkten erbjuder fördelar främst när det kommer till böjda ytor. Krökningsradien bör vara minst 20mm (tidigare modeller var minst 50mm). Det nya sensorhuvudet kan också användas för inline-kvalitetskontroll av strukturerade ytor som annars skulle vara svåra att upptäcka, t.ex. träfaner, golvbeläggningar och textilier.
Mätsystemet inline colorCONTROL ACS med dess sex-sensorhuvudtillval erbjuder flexibilitet när det gäller applikationer och har installerats på processkontrollsystem för färgkontroll inom bilindustrin, liksom i medicinsk, teknik-, plast- och textilproduktion.
[av_button label=’Läs mer’ link=’manually,http://www.micro-epsilon.se/color/colorCONTROL_ACS/index.html’ link_target=” size=’large’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon=’ue835′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’]