Micro-Epsilon – ny katalog för kompakta värmekameror

Micro-Epsilon Catalog

Den nya katalogen för värmekameror finns nu tillgänglig. Katalogen är mer omfattande än tidigare kataloger och innehåller alla Micro-Epsilons thermoIMAGER TIM-produkter och många nya såsom thermoIMAGER TIM M1, G7 och 640.

Värmekameror kan se temperaturen på en yta och på grund av deras höga precision är TIM-värmekameror idealiska för applikationer där hög precision krävs. Det finns en lämplig modell i sortientet för alla applikationer. Kameran är ansluten via ett USB-gränssnitt, som också är strömförsörjande.

Den nya katalogen innehåller detaljerade produktbeskrivningar av alla tillgängliga modeller samt ett brett urval av tillbehör. En översiktstabell visar alla produktspecifika uppgifter för en enkel vy.

[av_button label=’Länk för att hämta katalogen’ link=’manually,http://www.micro-epsilon.com/download/products/cat–thermoIMAGER-TIM–en.pdf’ link_target=” size=’large’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon=’ue835′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’]