Ny dragvajergivare för seriella applikationer

Nya wireSENSOR WPS-Kxx-dragvajergivare mäter avstånd och position exakt och är konstruerad för applikationer som involverar höga volymer. K-serien kombinerar högpresterande givare för inom- och utomhusapplikationer med ett utmärkt pris i förhållande till prestanda. Tack vare den modulära designen kan givarna snabbt och enkelt anpassas till respektive mätuppgift.

Micro-Epsilon lanserar nya wireSENSOR WPS-Kxx dragvajergivare med mätområden på 2300 mm och 5000 mm, särskilt för industriella ändamål. Serien är idealisk för exakta avstånds- och positionsmätningar och används främst i mobila maskiner, mobilkranar och inom lyftteknik.

Den kompakta K-serien utmärker sig tack vare den höga flexibiliteten och ett utmärkt pris i förhållande till prestanda. Därför är givarna särskilt lämpliga för OEM- och seriella applikationer. Det glasfiberförstärkta plasthuset samt separata trum- och fjäderrum gör dessa givare extremt robusta och motståndskraftiga mot yttre påverkan både inom- och utomhus.

Den höga graden modularitet möjliggör enkel anpassning till olika krav på ett effektivt sätt. Anpassade versioner med olika mätområden, vajertjocklekar och utgångar är möjliga.